Achtergrond

VVOJ Oeuvreprijs-winnaar Chris de Stoop: een zachtaardige luis in de pels

Chris de Stoop kreeg afgelopen juni de oeuvreprijs van de VVOJ, maar ‘journalist’ voelt Chris De Stoop zich al jaren niet meer. Dus werkt de Vlaamse boerenzoon niet meer voor het toonaangevende weekblad Knack, maar wijdt hij zich aan het schrijven van boeken die – dat dan weer wel – alom geprezen worden om hun gedegen journalistieke onderzoek.

Gerelateerde artikelen

Achtergrond
Wij zijn Ivan Goloenov’ kopten drie prominente Russische zakenkranten afgelopen maandag. Ze scharen zich daarmee achter de opgepakte onderzoeksjournalist die corruptie en miljoenenfraude onthulde van onder meer de Moskouse onderburgemeester.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeks- journalisten

En kom met flinke korting naar onze conferentie.