Word lid of donateur

De VVOJ is een vereniging van, voor en door journalisten. Ben je journalist, student of docent journalistiek en voel je je aangesproken door onze doelstellingen en activiteiten? Sluit je dan bij ons aan.

Leden

Als VVOJ-lid maak je deel uit van een netwerk van journalisten die kritische en diepgravende journalistiek belangrijk vinden. In dit netwerk kun je kennis en vaardigheden uitwisselen en samenwerking zoeken. Ook krijg je een aanzienlijke korting op de VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek en kun je voordelig deelnemen aan andere activiteiten. Leden krijgen het VVOJ Essay.

De contributie bedraagt €70 per kalenderjaar (€30 voor studenten).

Het VVOJ-lidmaatschap staat open voor:

  • journalisten die  werken (in loondienst of als freelancer) voor Nederlandstalige media;
  • docenten en studenten journalistiek;
  • gepensioneerde journalisten.

Na de aanmelding volgt een lichte ballotage. Het lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar. 


Donateurs

Ben je zelf niet actief als journalist, maar wil je onze lobby voor meer en betere onderzoeksjournalistiek steunen? Word dan donateur. Dat kan met een eenmalige bijdrage of met een periodieke gift in geld.

Periodieke gift in geld

Een periodieke gift wordt jaarlijks per automatische incasso afgeschreven. Wanneer de donatie minimaal vijf jaar loopt -kan deze belastingvoordeel opleveren. 

De VVOJ is een ANBI-stichting. De gift moet schriftelijk zijn vastgelegd. Vul het formulier Periodieke Gift in Geld in en stuur het naar ons. Wij zorgen dat je een door ons ingevuld formulier retour ontvangt.

Meer informatie over meerjarige donaties, giften, erfenissen en legaten bij het bureau van de VVOJ.