Scholing

Inschrijving voor de executive leergang ‘Leidinggeven aan journalistiek onderzoek’

Zoek het uit icoon groot

De inschrijftermijn voor de leergang Zoek Het Uit – leidinggeven aan journalistiek onderzoek, sluit maandag 5 juli aanstaande. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dus heb je een leidinggevende functie op een redactie en wil je met eigen nieuws, achtergronden en onthullingen onderscheidend zijn, of ken je iemand anders met belangstelling om mee te doen aan de leergang, komend najaar? Klik dan hier

Zoek Het Uit is een samenwerkingsproject van de VVOJ en de NVJ Academy. Het inschrijfgeld is aantrekkelijk laag, dankzij steun van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Twijfel je nog? Lody Trepels vertelt in onderstaande video wat hij van de training vond:

Gerelateerde artikelen

Op 16 november – een dag voor de Conferentie Onderzoeksjournalistiek – geeft factcheker Brecht Castel van Knack Visueel Onderzoek twee masterclasses. Met in de voormiddag een sessie voor de beginner en in de namiddag een sessie voor gevorderden.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk