Scholing

Inschrijving voor de executive leergang ‘Leidinggeven aan journalistiek onderzoek’

Zoek het uit icoon groot

De inschrijftermijn voor de leergang Zoek Het Uit – leidinggeven aan journalistiek onderzoek, sluit maandag 5 juli aanstaande. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dus heb je een leidinggevende functie op een redactie en wil je met eigen nieuws, achtergronden en onthullingen onderscheidend zijn, of ken je iemand anders met belangstelling om mee te doen aan de leergang, komend najaar? Klik dan hier

Zoek Het Uit is een samenwerkingsproject van de VVOJ en de NVJ Academy. Het inschrijfgeld is aantrekkelijk laag, dankzij steun van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Twijfel je nog? Lody Trepels vertelt in onderstaande video wat hij van de training vond:

Gerelateerde artikelen

Steeds meer redacties zien het belang in van eigen onderzoek, van eigen onthullingen en onderscheidende achtergrondjournalistiek. Intussen zijn veel redacties meer gaan doen met minder mensen. Om hun bij dat onderzoek te ondersteunen en versterken, hebben NVJ Academy en VVOJ samen de leergang Zoek Het Uit — leidinggeven aan journalistiek onderzoek opgezet. Een beproefd programma: komend najaar alweer de derde editie.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk