Scholing

Trainingsprogramma voor leidinggeven aan journalistiek onderzoek

VVOJ60 (Custom)

Hoe wordt een goede journalist een puike chef?  De VVOJ en de NVJ Acadamy hebben daarvoor een trainingsprogramma ontwikkeld: Zoek Het Uit – leidinggeven aan journalistiek onderzoek.

Het trainingsprogramma duurt zes en een halve dag en is verspreid over de periode van 5 maart tot en met 3 juni 2020. Het is speciaal bedoeld voor de ‘chefs tegels lichten’, (aspirant) leidinggevenden, freelance of in loondienst. Er is plaats voor maximaal vijftien deelnemers.

De training is ontwikkeld met steun van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek en is de eerste cursus in zijn soort die zich richt op leidinggevenden.

Kijk hier voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Op 16 november – een dag voor de Conferentie Onderzoeksjournalistiek – geeft factcheker Brecht Castel van Knack Visueel Onderzoek twee masterclasses. Met in de voormiddag een sessie voor de beginner en in de namiddag een sessie voor gevorderden.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk