#VVOJ19

MASTERCLASS PAUL MYERS GECANCELD

Schermafbeelding 2019-11-18 om 12.08.44

De VVOJ-conferentie had donderdag a.s. moeten beginnen met een masterclass door Paul Myers. Meer dan vijftig mensen meldden zich aan en wij keken er ook ontzettend naar uit. Helaas kan de masterclass van Paul aanstaande donderdag niet doorgaan vanwege een dramatische ontwikkeling in zijn privéleven.

Er is keihard gewerkt om een minstens zo’n goede vervanger te vinden die een dag onderwijs kan verzorgen binnen hetzelfde thema, maar dat is helaas niet gelukt. We proberen de masterclass te verschuiven naar een nader te bepalen datum in het voorjaar. Deelnemers hebben hierover inmiddels bericht gekregen. Zijn afwezigheid heeft natuurlijk ook gevolgen voor het programma op vrijdag en zaterdag zie hiervoor SCHED.

Gerelateerde artikelen

Meer trainingen, een herkenbare programmaopzet en een prijs voor journalistiek managers. De VVOJ conferentie onderzoeksjournalistiek gaat in 2019 een nieuwe fase in. Meer kwaliteit, er valt meer te leren en het programma is niet alleen interessant voor ervaren journalisten, maar ook voor eindredacteuren en redactioneel managers.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk