Tipflits

Ontvang een notificatie bij politiek nieuws

Schermafbeelding 2019-04-15 om 11.27.03

bericht via: openstate.eu

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

PoliFLW verzamelt de nieuwsberichten van politieke partijen meerdere malen per dag. Alle landelijke politieke partijen zitten in het platform, net als 848 plaatselijke politieke partijen. De website is gebouwd om iedereen eenvoudig toegang te geven tot nieuwsberichten die politieke partijen zelf plaatsen, zonder zelf handmatig naar alle afzonderlijke pagina’s te hoeven gaan.

Dankzij mailnotificaties ben je nu nog beter op de hoogte van onderwerpen die je graag wil volgen. Je kan notificaties instellen voor bepaalde zoekopdrachten, maar ook aangeven dat je alleen berichten van bepaalde partijen of van bepaalde gemeenten wil ontvangen. Stel dus snel je eigen notificaties in op jouw onderwerpen via https://poliflw.nl/.

Ben je nu op zoek naar lokale en regionale besluitvorming? Bekijk dan eens zoek.openraadsinformatie.nl en zoek.openstateninformatie.nl. Binnenkort worden deze zoekmachines vernieuwd en zijn ze ook beschikbaar met de functionaliteit om mailnotificaties te ontvangen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk