Tipflits

Gerard van Westerloolezing: Adrian Nicole LeBlanc

Leblanc_adrian_download_1

Al sinds de Gerard van Westerloolezing bestaat, wilde de Stichting Verhalende Journalistiek heel graag Adrian Nicole LeBlanc toevoegen aan de lijst van sprekers. Dit jaar is dat gelukt: op donderdag 10 december komt ze naar Pakhuis de Zwijger. Lees meer over deze bijzondere lezing op de website van de stichting waarmee de VVOJ begin februari ook weer samen de Dag van het Grote Verhaal organiseert.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk