Tipflits

Afrikaans-Vlaamse samenwerking

Schermafbeelding 2015-12-20 om 23.23.25

Op 24 december is de eerste deadline van dit mooie nieuwe initiatief van het Vlaamse Fonds Pascal Decroos: 120.000 euro is beschikbaar voor samenwerkingsprojecten tussen Vlaamse en Afrikaanse journalisten. Lees alles over deze nieuwe investering in kwaliteitsjounalistiek op de site van het fonds.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk