Ledenvoordeel

Ledenkorting Grote Expertisedag

Schermafbeelding 2018-05-03 om 12.23.26

Inspirerende verhalen van internationale journalistieke en media-pioniers. Dat belooft het Expertisecentrum Journalistiek voor zijn Grote Expertisedag Nieuwe Media, op 19 juni in Amsterdam. VVOJ-leden kunnen ook na 15 mei nog inschrijven met vroegboekkorting.

Centrale vraag tijdens deze dag: wat kan de vertrouwensband tussen het publiek en de journalistiek vergroten en de afstand verkleinen? Er wordt gekeken naar technologische oplossingen, maar ook naar zaken die altijd mensenwerk zullen blijven. ‘De expertisedag zoomt in op journalisten die terugvechten. Met publieksparticipatie in het onderzoeksproces, met blockchain-technologie en via de laatste ontwikkelingen op het gebied van factchecking. Ook werpen we onze kritische blik op constructieve en oplossingsgerichte journalistiek als een mogelijke remedie.’ Verder op het programma ook dit jaar weer concrete tips en tools.

Hier vind je de sprekers en de inschrijfpagina.

VVOJ-leden betalen ook na 15 mei nog €135 i.p.v. €165. Op de inschrijfpagina moet je dan wel je VVOJ-ledennumnmer invoeren. Weet je dat niet, vraag het dan op met een mailtje naar het verenigingsbureau.

Gerelateerde artikelen

Europa zit vol vernieuwende storytellers die de verhalen van onze tijd op unieke wijze benaderen. Onder hen een groeiend aantal journalisten. Over hen gaat het tijdens True Stories. VVOJ-leden kunnen met korting naar deze eerste Europese conferentie van de Stichting Verhalende Journalistiek.
Wil je een eigen website? Of heb je die al, maar doet-ie niet wat jij wilt? Of betaal je te veel voor de hosting? Omdat de VVOJ samenwerkt met De Coöperatie, kun je als VVOJ-lid nu binnen een dag je eigen website regelen. Kosten? €75 per jaar.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk