Ledenvoordeel, Uncategorized

Met ledenkorting naar True Stories

True_Stories

Europa zit vol vernieuwende storytellers die de verhalen van onze tijd op unieke wijze benaderen. Onder hen een groeiend aantal journalisten. Hoe vinden zij hun eigen stem in de globale en lokale narratieve tradities? Daarover gaat het tijdens True Stories. VVOJ-leden kunnen met korting naar deze eerste Europese conferentie van de Stichting Verhalende Journalistiek.

True Stories: Find your voice within the European narrative tradition. Zo luidt de volledige titel van de conferentie, op 19 en 20 april in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De conferentie begint op donderdag met een Show & Tell-avond. Op vrijdag zie je de sprekers terug in een breed pallets van sessies, verdeeld over vier zalen.

De korting voor VVOJ-leden is twintig procent. Dat scheelt je dan €3,50 op de Show & Tell avond, €26 op het vrijdagse programma, of €29 op de tweedaagse pas. Je vindt alle tarieven hier.

De korting wordt gegeven als zich minimaal vijf belangstellenden aanmelden. Dat doe je met een mailtje naar het VVOJ-verenigingsbureau. Zet ‘True Stories’ in de onderwerpregel, dan zien we meteen waarover het gaat. Je krijgt uiterlijk maandag 16 april bericht over de korting.

 

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk