Een online etalage voor €75 per jaar

Ledenvoordeel

Wil je een eigen website? Of heb je die al, maar doet-ie niet wat jij wilt? Of betaal je te veel voor de hosting? Omdat de VVOJ samenwerkt met De Coöperatie, kun je als VVOJ-lid nu binnen een dag je eigen website regelen. Kosten? €75 per jaar.

De Coöperatie, de naam zegt het al, is een coöperatieve uitgeverij voor freelance journalisten. Als lid van de VVOJ kun je  geassocieerd lid worden van De Coöperatie. Dat kost je niks en het biedt wel een aantal voordelen:

En nu dus ook je eigen website met ledenkorting. Ze kunnen alles wat je als journalist nodig hebt, zien er professioneel uit en je hebt er technisch geen omkijken naar. Alle sites hebben speciaal vormgegeven video-, audio/podcast- en fotomogelijkheden.

De Coöperatie-sites zijn er in drie smaken: een persoonlijke site, een magazinesite voor wie een eigen online uitgave wil, en een portfoliosite voor beeld en multimedia. Je kunt kiezen uit één van de drie, of zelf een combinatie maken. Bijvoorbeeld een site waar je behalve je artikelen en opdrachtgevers ook foto-portfolio’s toont

Meer weten? Lees er alles over op de website van De Coöpereatie.

Ben je nog geen geassocieerd lid van De Coöperatie? Meld je dan eerst hier aan voordat je intekent op een website. Niet-leden betalen namelijk €50 meer per jaar.