Ledenvoordeel

Een online etalage voor €75 per jaar

je eigen website

Wil je een eigen website? Of heb je die al, maar doet-ie niet wat jij wilt? Of betaal je te veel voor de hosting? Omdat de VVOJ samenwerkt met De Coöperatie, kun je als VVOJ-lid nu binnen een dag je eigen website regelen. Kosten? €75 per jaar.

De Coöperatie, de naam zegt het al, is een coöperatieve uitgeverij voor freelance journalisten. Als lid van de VVOJ kun je  geassocieerd lid worden van De Coöperatie. Dat kost je niks en het biedt wel een aantal voordelen:

En nu dus ook je eigen website met ledenkorting. Ze kunnen alles wat je als journalist nodig hebt, zien er professioneel uit en je hebt er technisch geen omkijken naar. Alle sites hebben speciaal vormgegeven video-, audio/podcast- en fotomogelijkheden.

De Coöperatie-sites zijn er in drie smaken: een persoonlijke site, een magazinesite voor wie een eigen online uitgave wil, en een portfoliosite voor beeld en multimedia. Je kunt kiezen uit één van de drie, of zelf een combinatie maken. Bijvoorbeeld een site waar je behalve je artikelen en opdrachtgevers ook foto-portfolio’s toont

Meer weten? Lees er alles over op de website van De Coöpereatie.

Ben je nog geen geassocieerd lid van De Coöperatie? Meld je dan eerst hier aan voordat je intekent op een website. Niet-leden betalen namelijk €50 meer per jaar.

Gerelateerde artikelen

De Wob verdwijnt per 1 mei en wordt vervangen door de WOO, de Wet Open Overheid. In het eerste VVOJ Café van dit jaar komt Annemarie Drahmann, universitair hoofddocent bestuursrecht aan de Universiteit Leiden, vertellen wat er verandert met de nieuwe wet.

Eindelijk weer samen! Dat gevoel overheerste op de VVOJ Conferentie 2021 in Brussel, die vlak voor het ingaan van zwaardere lockdown-maatregelen kon doorgaan. Vaste conferentiegangers weten dat het gesprekje in de wandelgang, het vlugge contact via de nieuwe conferentieapp en de kans om samenwerkingsplannen te smeden tijdens het diner minstens zo belangrijk zijn als de keynote-sprekers, de VVOJ-essayist en de meer dan 36 losse workshops en debatten.

Bjørn Oostra, hoofdredacteur De Limburger, is de winnaar het van het Vliegwiel, de prijs van de Vereniging van Onderzoeksjournalisten bedoeld voor de hoofdredacteur of manager die de onderzoeksjournalistiek dit jaar het meest heeft gestimuleerd.

Vorige week heeft de VVOJ het tweede Regiocafé gehouden waarin collega’s uit verschillende delen van het land de verhalen achter hun onderzoeksverhalen vertelden. Een doorslaand succes! Heb je het gemist of wil het herbekijken? Dan kan dat op YouTube.

Vanaf dinsdag 7 september staat de weg naar eeuwige roem voor onderzoeksjournalisten weer open: het is dan mogelijk om jezelf of anderen voor te dragen voor dé prijs voor onderzoeksjournalistiek: De Loep 2021!

Chris de Stoop kreeg afgelopen juni de oeuvreprijs van de VVOJ, maar ‘journalist’ voelt Chris De Stoop zich al jaren niet meer. Dus werkt de Vlaamse boerenzoon niet meer voor het toonaangevende weekblad Knack, maar wijdt hij zich aan het schrijven van boeken die – dat dan weer wel – alom geprezen worden om hun gedegen journalistieke onderzoek.

Op vrijdag 24 juni 2022 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de Oeuvreprijs 2022, de ASN Aanmoedigingsprijs 2021 en de Loep 2021 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ) jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk