VVOJ Café

Dit kun je allemaal vinden met sociale media als researchtools

VVOJ-avond_ sociale media als journalistieke instrumenten

Op 17 oktober verwelkomt de VVOJ je opnieuw in het Vlaamse Mechelen voor een interessante en leerrijke avond vol nieuwtjes, tips en tricks.

We trappen de avond af met een update over de VVOJ Conferentie. Deze jaarlijkse tweedaagse vindt plaats op vrijdag 3 en zaterdag 4 november in Maastricht.

Ne de korte update over #VVOJ17 is het woord aan Michaël Opgenhaffen, professor Nieuwe Media & Journalistiek aan de KULeuven. Hij laat je zien hoe je sociale media optimaal kunt inzetten als zoekinstrumenten voor je journalistieke werk. In Leiven doceert prof. Opgenhaffen research, waarbij hij veel aandacht besteedt aan de mogelijkheden die nieuwe (sociale) media journalisten bieden om betere research te plegen.

Datum/tijd

Dinsdag 17 oktober van 19.00 tot 22.00 uur.

Locatie

Thomas More Mechelen – Campus De Vest
60 Zandpoortvest
2800 Mechelen
België

Deze avond is een initiatief van de Vereniging van Onderzoeksjournalisten, in samenwerking met De Coöperatie.

Gerelateerde artikelen

De nieuwste aflevering van de serie VVOJ-cafés in Vlaanderen belooft weer een boeiende te worden. Kristof Clerix, onderzoeksjournalist bij Knack, opent zijn investigative toolbox. Kom dus naar Mechelen op 2 mei.
(Drugs)criminaliteit ondermijnt het lokale bestuur. Wat zijn de signalen waarop je als journalist alert moet zijn? Zes weken voor de gemeenteraadsverkiezingen praten we hierover in het VVOJ Café.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk