Uncategorized

Quiz voor slimpies

Schermafbeelding 2016-08-04 om 13.36.38
Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek is op zoek naar De Slimste Journalist. Wie dingt mee naar deze eretitel in het VVOJ-team?
De slimste zijn is behoorlijk in de mode. Op tv zoekt Philip Freriks, geassisteerd door professionele brompot Maarten van Rossem, al een paar seizoenen naar de slimste BN’er. Titelhouder van het seizoen 2015/2016 is Eric Smit, inderdaad, die van het onderzoeksjournalistieke platform Follow the Money.
Misschien heeft dat het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek wel geïnspireerd om nu op zoek te gaan naar De Slimste Journalist. Woensdagavond 7 september wordt deze titanenstrijd gestreden, in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. En daarbij mag een team van de VVOJ natuurlijk niet ontbreken. Dus: wie doet er mee? Meld je aan met een mailtje naar het VVOJ-bureau. Doen!
 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk