Tipflits

Europese persprijs: inzenden kan nu

Schermafbeelding 2015-11-12 om 12.52.33

De inschrijving voor de Europese Persprijs 2016 is geopend. Tot 18 december kunnen journalisten die werken voor een Europees medium meedingen in vier categoriën, elk goed voor 10.000 euro: Kwaliteitsjournalistiek, Commentaar, Onderzoeksjournalistiek en Innovatie. De publicatie moet verschenen zijn tussen 1 december vorig jaar en 18 december 2015 en is bij voorkeur niet langer dan 5.000 woorden. Kijk hier voor de verdere voorwaarden.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk