Tipflits

Enquête werkstress en veiligheid

The-Dart-Center-Ochberg-Fellowship

Aan welke gevaren, bedreigingen en (werk)stress staan journalisten bloot tijdens hun werk? Het Dart Centre of Journalism and Trauma, onderdeel van de Columbia Journalism School in New York, heeft hierover een internationale enquête opgesteld. De resultaten moeten het onderzoeksteam, onder leiding van Elana Newman, meer inzicht geven in de gezondheid en het welbevinden van de beroepsgroep wereldwijd, maar zullen ook een basis vormen voor werkwijzen om bedreigingen en stres tegen te gaan. Hoe meer input, hoe beter. Invullen duurt ongeveer 30 minuten.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk