Tipflits

Dataharvest/EIJC vroegboekvoordeel tot 1 januari

EJIC 15 was druk bezocht

De EIJC 2016, de Europese Conferentie voor onderzoeksjournalisten, strijkt volgend jaar juni neer in Mechelen. De conferentie zelf is op 3, 4 en 5 juni, met daaraan voorafgaand een Hackaton op 2 juni. Vroege vogels betalen bij boeking vóór 1 januari a.s. 95 in plaats van de volle 150 euro. Meer informatie op Dataharvest aanmelden kan bijhet organiserend Journalismfund.eu.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk