Tipflits

Extra ronde Journalismfund

logo_journalismfund

Voor onderzoeksjournalisten die over  de grens kijken en werken: Journalismfund heeft een extra beurzenronde ingelast, waarin 41.000 euro te verdelen is. Je voorstel moet passen bij één van de volgende onderwerpen: Controle & privacy, Natuur en omgeving; Economie en financiën (overheidsuitgaven  en -schulden, corruptie) en Lobbyisme.

Heb je een goed transnationaal onderzoeksidee en collega’s over de grens om het mee te maken, kom dan maar op voor 25 november 2015! En voor advies om je aanmelding zo kansrijk mogelijk te maken, kun je op 5 of 10 november skypen met Brigitte Alfter van Journalismfund.

 

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk