Tipflits

Stuur je verhaal in voor boek Verhalende Journalistiek

verhalende jour 200x300

Heb je een prachtig verhalend project gedaan – of ga je dat nog maken in 2015? Stuur het in voor het jaarboek 2015 van Stichting Verhalende Journalistiek. Alle verhalen die in 2015 verschijnen, kunnen ingezonden worden. De jaarboekredactie zoekt zelf ook actief naar goede verhalende projecten in Nederland en Vlaanderen en maakt uiteindelijk een bloemlezing van de meest geslaagde, meest leerzame en meest inspirerende verhalende journalistieke projecten.

Inzenden voor het Jaarboek 2015 kan tot 1 december 2015 – verhalen die in december nog verschijnen kunnen nagezonden worden -. Eerder inzenden wordt zeer gewaardeerd. Stuur je project naar: secretariaat@verhalendejournalistiek.nl o.v.v. Jaarboek Verhalende Journalistiek.

Het jaarboek van vorig jaar is hier te vinden: jaarboekverhalendejournalistiek.nl.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk