Tipflits

Speech Battle tijdens Rotterdamse Debatnacht

debatnacht

Wegens groot succes organiseert deBuren een derde editie van de Speech Battle, dit keer tijdens de Rotterdamse Debatnacht op 12 december. In samenwerking met Arminius en Joop.nl presenteert het Vlaamse cultuurcentrum een interactief programma rond de kunst van het redevoeren:  gerenommeerde speechschrijvers delen hun tips & tricks. Neem de pen op!

De opdracht:

De nieuwe Europees Commissaris voor Vluchtelingenbeleid staat bij de grens van de Europese Unie en spreekt de vluchtelingen toe. Schrijf zijn speech.

Klik hier voor meer praktische informatie & voorwaarden voor deelname.

Wil je geen speech schrijven, maar wel graag aanwezig zijn bij de Speech Battle en bepalen wie de winnaar wordt van de derde Speech Battle? Ga naar www.deburen.eu voor meer informatie. Kaarten voor de debatnacht kosten €15 (Studenten-, Bieb-, Goethe- en Rotterdampas € 10) en zijn verkrijgbaar via www.debatnacht.nl of www.arminius.nl .

Organisatie: deBuren & Arminius i.s.m. Joop.nl

 

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk