Praktische informatie

Locaties

New Babylon en Nationaal Archief

De opening,  de keynote speeches en de lunch op vrijdagmorgen zijn in het New Babylon Meeting Center (tweede verdieping), dat vlak naast het Centraal Station ligt. Routebeschrijving via het openbaar vervoer of met de auto.
New Babylon heeft een onbewaakte garderobe en 25 kluisjes voor waardevolle spullen.

Vanaf het Meeting Center is het vijf minuten lopen naar het tegenovergelegen Nationaal Archief waar de rest van de conferentie op vrijdag en zaterdag gehouden wordt. De garderobe is onbewaakt en er zijn circa 20 kluisjes voor waardevolle spullen (borg 1 euro).

Hier het adres en routebeschrijving naar het stadhuis Den Haag.

De uitreiking van de VVOJ-onderzoeksprijs de Loep is in  in Madurodam, dat wegens werkzaamheden niet per tram maar alleen per bus bereikt kan worden. Tram 9 wordt momenteel vervangen door bussen: bus 69 rijdt tussen het Centraal Station (halte Schedeldoekshaven) en Scheveningen. In de spits rijdt ook bus 79 tussen het Centraal Station (halte Schedeldoekshaven) en Madurodam. Lopen kan ook, reken dan op 35 minuten.
In Madurodam is een bewaakte garderobe. Parkeren is gratis.

Dagkaarten voor het openbaar vervoer kosten bij de HTM 6,50 en zijn o. a. op de stations te koop.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x
Overzicht hotels voor overnachten in Leuven tijdens #VVOJ16

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk