Nieuws, Praktische informatie, Sponsors

Sponsors #VVOJ15

sponsor-word-cloud

De VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2015 zou niet kunnen bestaan zonder de steun van onze donor Adessium en hoofdsponsor Stichting Democratie en Media. Verder geniet de VVOJ de steun van verenigingssponsoren Hogeschool Utrecht (HU), de NOS, NRC Media en de Volkskrant. De conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door nog tal van andere sponsors. Hieronder vindt u ze allemaal bij elkaar. Onze dank is groot!

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk