Nieuws, Praktische informatie, Sponsors

Sponsors #VVOJ15

sponsor-word-cloud

De VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2015 zou niet kunnen bestaan zonder de steun van onze donor Adessium en hoofdsponsor Stichting Democratie en Media. Verder geniet de VVOJ de steun van verenigingssponsoren Hogeschool Utrecht (HU), de NOS, NRC Media en de Volkskrant. De conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door nog tal van andere sponsors. Hieronder vindt u ze allemaal bij elkaar. Onze dank is groot!

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk