Nieuws, Praktische informatie, Sponsors

Sponsors #VVOJ15

sponsor-word-cloud

De VVOJ Conferentie Onderzoeksjournalistiek 2015 zou niet kunnen bestaan zonder de steun van onze donor Adessium en hoofdsponsor Stichting Democratie en Media. Verder geniet de VVOJ de steun van verenigingssponsoren Hogeschool Utrecht (HU), de NOS, NRC Media en de Volkskrant. De conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door nog tal van andere sponsors. Hieronder vindt u ze allemaal bij elkaar. Onze dank is groot!

Gerelateerde artikelen

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk