Tipflits

EJC vraagt aandacht voor nieuwe fondsenronde

ejclogo

Ben je een Europese onderzoeksjournalist die onderzoek wil doen naar grote internationale thema’s? Reageer dan vóór 2 november op de uitnodiging van het European Journalism Centre om te solliciteren naar een speciale beurs. Er is 150 duizend euro beschikbaar.

Lees hier alle details en voorwaarden.

Voor meer informatie over andere fondsen van het EJC kan je hier terecht

journalismgrants

 

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk