Tipflits

#GIJC17 in Johannesburg

Johannesburg_Sunrise,_City_of_Gold

De volgende Global Investigative Journalism Conference wordt in 2017 gehouden in Johannesburg, Zuid-Afrika. De leden van het Global Investigative Journalists Network verkozen de stad boven de Jordanese hoofdstad Amman en Vancouver in Canada.

Lees hier de berichtgeving over de verkiezing.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk