Tipflits

Handige gids voor Conferentie Lillehammer

global conference

Het is bijna zover! Donderdag 8 oktober is de aftrap van de vierdaagse Global Investigative Journalism Conference (GIJG) in Lillehamer, Noorwegen. Meer dan 850 onderzoeksjournalisten uit de hele wereld hebben zich al ingeschreven voor de meer dan 170 sessies.

Lilleh2

De Noorse vereniging voor onderzoeksjournalisten, SKUP, komt met een speciale gids over de conferentie, die ook online te lezen is. Het blad opent met een reportage over Khadija Ismayilova, de onderzoeksjournalist die vanwege haar werk in Azerbeidzjan in de gevangenis zit. Verder in de gids ruim aandacht voor het programma, de geschiedenis van GIJC en vakgenoten.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk