Tipflits

16 duizend euro beschikbaar voor onderzoeksjournalisten

fonds PD

Het Fonds Pascal Decroos heeft de subsidiebalans van 2015 opgemaakt en heeft dit jaar nog 16 duizend euro beschikbaar. Het fonds roept daarom journalisten op om vóór 16 oktober hun subsidieaanvragen in te leveren.

Let op! Voor deze ronde komen alleen onderzoeksjournalistieke projecten in aanmerking. Dit is de vierde aanvraagronde van het fonds. In totaal is in 2015 al 163.984 euro toegekend door de jury.

Hier vind je meer informatie over deze fondsaanvraag.

 

 

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk