Tipflits

Prijs voor moed en volharding

Schermafbeelding 2015-09-23 om 16.33.35

Elk jaar wordt de Free Press Unlimited Award in de categorie Most Courageous Media uitgereikt aan een journalist die opmerkelijke moed en volharding heeft getoond in zijn of haar werk. Iedereen kan nog een collega nomineren tot en met 25 september. Hier staat hoe dat moet. De prijsuitreiking is op 2 november in Amsterdam.

 

 

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk