Tipflits

Nieuwe ronde EJC beurs

ejclogo

Voor een periode van twee jaar is bijna 1,8 miljoen dollar (ruim 1.6 miljoen euro) gereserveerd voor het Innovation in Development Reporting Grant Programme. Het European Journalism Centre (EJC) roept journalisten op om voor 2 maart 2016 hun aanvraag voor deze beurs in te leveren. Het Innovation in Development Reporting Grant Programme heeft als doel kwaliteitsjournalistiek te promoten. Het fonds zet in op langlopende-, wereldwijde  projecten met grote nieuwswaarde.

Kijk hier naar projecten die eerder in aanmerking kwamen voor deze beurs

Voor vragen over deze beursaanvraag kun je e-mailen naar info@journalismgrants.org.

 

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk