Tipflits

Jonge journalisten opgelet!

fondsbjp

Voor jonge journalisten met veelbelovende projecten maar weinig ervaring bestaat sinds dit jaar de Lira Startsubsidie van het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten. De eerstvolgende deadline voor deze subsidie is 21 september. Ben je jonger dan 30 jaar: klik hier voor meer informatie over de aanvraagprocedure.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk