Tipflits

Help mee aan ideale ‘digi-toolbox’

tools

Alle informatie en tools die journalisten nodig hebben om hun werk te beschermen op één plek. Dat is de ambitie van het Centre for International Media Assistance en de International Conference on Functional Programming, die hiervoor een site aan het bouwen zijn.

Om van deze site echt een succes te maken wil het Centre for International Media Assistance graag weten welke programma’s en tools journalisten al gebruiken en wat ze nog missen. Een bijdrage leveren kan door deze enquête in te vullen.

De site moet behalve een digitale gereedschapskist ook een ontmoetingsplek worden, waar journalisten hun ervaringen en expertise kunnen delen.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk