Tipflits

Skype-spreekuur voor beursaanvraag

imgres

Dinsdag 1 september houdt Journalismfund.eu een speciaal spreekuur via Skype om journalisten te helpen die een beurs willen aanvragen voor Europese grensoverschrijdende onderzoeksprojecten. Journalismfund.eu is een onafhankelijke organisatie die met zijn beurzen Europese onderzoeksjournalistiek wil bevorderen. Tot 15 september kun je bij dit fonds financiële ondersteuning aanvragen voor projecten die gaan over Europese ontwikkelingen, onderwerpen die in meerdere Europese landen spelen of zeer relevant zijn voor Europeanen.

Om in aanmerking te komen voor het spreekuur, meld je je aan bij Brigitte Alfter. Zij kan je adviseren of je verhaal in aanmerking komt voor de Journalismfund-subsidie, je in contact brengen met vakgenoten of je op weg helpen naar andere publicatiemogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk