Tipflits

Het spoor dat leidde naar AT&T

Op de website van Propublica: een mooie reconstructie van hoe telecombedrijf AT&T werd ontmaskerd als partner in crime bij de grootschalige afluisterpraktijken van NSA, de Amerikaanse National Security Agency. Het speurwerk leidde tot deze publicatie in The New York Times van zaterdag 15 augustus.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk