Tipflits

Terugluisteren: Stukgelezen

In Stukgelezen, de zomerradioserie van Vpro’s Argos, bespreken onderzoeksjournalisten op zaterdagmidag favoriete klassiekers van hun collega’s. “Boeken die inspireerden, die nu nog bruikbaar zijn of misschien een nieuwe onderzoeksmethode introduceerden,” aldus de redactie. De serie is nu twee afleveringen onderweg, die uitzendingen kun je hier nog terugluisteren:

aflevering 1, met Ad van Liempt, Maud van der Reijt en Bas van Sluis

aflevering 2, met Harry Lensink en Paul Vugts

 

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk