Tipflits

Medialogica richt pijlen op Asscher

website Human

De mediahype rond vermeende Turks-Nederlandse sympathisanten van IS is het onderwerp van de eerste aflevering van een nieuwe serie Argos TV-Medialogica, dinsdag 28 juli om 21:15 uur op NPO2. De uitzending focust op de rol van minister Lodewijk Asscher, die volgens de website van aspirant-omroep Human de mediahype heeft veroorzaakt.

Medialogica werd in 2013 al eens genomineerd voor De Loep. ‘Gespecialiseerde onderzoeksjournalistiek, gericht op de media,’ zo omschrijft Marc Josten, hoofdredacteur van Human, het programma vandaag in een kort interview in de Volkskrant.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk