Tipflits

Interactief herdenken MH17

images

Met een uniek interactief document besteedt RTLNieuws aandacht aan de herdenking van de MH17-ramp. In het document is het mogelijk om door het dagboek te bladeren van een moeder van één van de slachtoffers. Haar verhaal is geïllustreerd met beelden uit de documentaire ‘Overleven na vlucht MH17’, interviews, privéfoto’s en nieuwsfragmenten. De onderzoeksredactie van RTLNieuws is het afgelopen jaar intensief bezig geweest met het dossier-MH17.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk