Cafe, Nieuws, VVOJ Activiteiten

De Café-werkgroep zoekt nieuwe leden

In de populaire VVOJ-werkgroep Cafés zijn eindelijk weer een paar plekken vacant. Wil je meewerken aan onze workshops die door het jaar heen in verschillende cafés in Nederland en Vlaanderen worden georganiseerd, meld je dan snel aan via stafbureau@VVOJ.nl

We zoeken mensen die weten wat er speelt in de wereld van de onderzoeksjournalistiek en het leuk vinden om na te denken over hoe we ons vak kunnen verbeteren. Waar hebben we behoefte aan? Welke kennis missen we en welke inspirerende collega zouden we graag eens willen ontmoeten?

Wij bieden een mooie aanvulling op je CV en een groot, enthousiast, en niet te vergeten.. gezellig netwerk.

 

 

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk