Cafe, Nieuws, VVOJ Activiteiten

De Café-werkgroep zoekt nieuwe leden

In de populaire VVOJ-werkgroep Cafés zijn eindelijk weer een paar plekken vacant. Wil je meewerken aan onze workshops die door het jaar heen in verschillende cafés in Nederland en Vlaanderen worden georganiseerd, meld je dan snel aan via stafbureau@VVOJ.nl

We zoeken mensen die weten wat er speelt in de wereld van de onderzoeksjournalistiek en het leuk vinden om na te denken over hoe we ons vak kunnen verbeteren. Waar hebben we behoefte aan? Welke kennis missen we en welke inspirerende collega zouden we graag eens willen ontmoeten?

Wij bieden een mooie aanvulling op je CV en een groot, enthousiast, en niet te vergeten.. gezellig netwerk.

 

 

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk