Tipflits

Onderzoek naar milieu en klimaat

Tijdens het jaarcongres van VVOJ’s Duitse zuster Netzwerk Recherche begin juli gaf gelouterd onderzoeksjournalist Mark Schapiro inzicht in zijn bronnen en methodieken voor onderzoek naar milieu- en klimaatkwesties. Gelukkig zette iemand er een camera op. En dus is er nu Mark Schapiro – The video. Het Global Investigative Journalism Network zette een en ander online. Leerzaam!

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk