Tipflits

Korte cursus beurs aanvragen

Geld 200 px

Of het nu voor een mooi verhaal is of voor een groot innoverend journalistiek platform: vroeg of laat moet iedere journalist tegenwoordig wel eens een aanvraag voor financiering schrijven. We vonden een handig lijstje met tips waar op te letten. Weliswaar van buitenlandse origine, maar toch…

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk