Tipflits

Bescherm je werk, low-tech

Je hoeft niet altijd een wizz-kid te zijn om je interactie met bronnen te beschermen tegen priemende ogen en oren-op-steeltjes. Met een paar simpele trucs valt al veel te winnen. De tips werden gedeeld door Pro Publica’s Julia Angwin tijdens de IRE conferentie in Philadelphia.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk