Tipflits

EC-steun voor onderzoeksjournalistiek? Keep dreaming!

images

Stel: je vraagt om een onafhankelijk onderzoek naar de mogelijkheden om onderzoeksjournalistiek te steunen. Stel: je krijgt een rapport dat zegt dat dat nodig en mogelijk is. Stel: die uitkomst bevalt je niet. Wat doe je dan? Dan zeg je toch gewoon dat er iets heel anders uit het onderzoek kwam dan wat de onderzoekers vonden? En dan ga je stil zitten hopen dat het niemand opvalt.

Keep dreaming, Europese Commissie!

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk