Tipflits

Verhalen vertellen, omdat het moet

hand-notebook-pc-2980-528x350

Als het er op aan komt, is verhalen vertellen the bottom line, the core business of simpelweg het hart van wat we als journalisten doen. Af en toe een mooi stuk lezen, als balsem voor de journalistieke ziel? Kijk dan eens op narrative.ly, en lees bijvoorbeeld dit prachtige verhaal van Paulien Bakker.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk