Tipflits

MOOC van Knight Center: cijfers voor dummies

mooc-icon

Na diverse eerdere, succesvolle massive open online courses start het Knight Center for Journalism in the Americas op 1 juni met een nieuwe: Math for journalists made easy. Eenvoudig te volgen vanaf de driezitsbank, gegeven door top-docenten als Brant Houston en Jennifer LaFleur. Aanmelden kan tot de startdatum.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk