Tipflits

State of the News Media 2015: meer mobiel en sociale media

index

Het jaarlijkse leesvoer van het Pew Research Center over ontwikkelingen op de Amerikaanse nieuwsmarkt, de State of the News Media 2015, is weer beschikbaar. Belangrijkste ontwikkeling? Nog meer nieuwsconsumenten komen aan hun nieuws via sociale media en lezen een en ander via hun mobieltje.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk