Tipflits

Gratis online training via CUNY

De City University of New York (CUNY) Graduate School of Journalism komt met online trainingen, die nog gratis zijn ook: DigitalJSchool. Om te beginnen vijf stuks, variërend van schrijven tot datajournalistiek en ondernemende journalistiek (op welk vlak CUNY een pionier is). Kort en krachtig (in een middag of weekend te volgen!). Mooi initiatief.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk