Tipflits

Korte cursus documentaire maken

index

Voor wie wil leren hoe je een korte documentaire maakt en daarbij ervaring op wil doen in het buitenland, heeft VersPers Reizen een mooie trip in de aanbieding. Een select aantal deelnemers krijgt van 22-29 mei 2015 de kans om naar Srebrenica te reizen. Voorafgaand aan de reis en tijdens het natraject krijg je journalistieke training en leer je beeldend verhalen te maken.

De beste reportages worden in juni vertoond tijdens het NIOD Event in de Balie met als thema: 20 jaar na de humanitaire ramp. Interesse?
 Stuur uiterlijk 5 april je motivatiebrief en CV naar gvanharen@xs4all.nl, ter attentie van Geesje van Haren. Voor vragen kun je de website bezoeken. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plekken!

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk