Tipflits

Arithmofobie, weg ermee!

images

Mogen we het al een mythe noemen: dat journalisten slecht zijn met cijfers? Als niet al nu, dan hopelijk toch snel. Voor wie zichzelf nog niet vertrouwt maakte het Shorenstein Center on Media, Politics and Public Policy van Harvard University een webpagina met testjes, hulpmiddelen en literatuur om over je arithmofobie heen te komen.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk