Tipflits

Modderscheppen in de 21ste eeuw

Misschien is de term ‘Golden Age for Investigative Reporting’ wel heel optimistisch, maar Knight Chair in Investigative Reporting op de Universiteit van Illinois at Urbana-Champlain en voormalig IRE-directeur Brant Houston komt wel dicht in de buurt. In een overzichtsartikel op de website van het Global Investigative Journalism Network beschrijft hij hoopvolle ontwikkelingen in het vak.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk