Tipflits

NAVO-archief: nieuwe documenten openbaar

Met wapengekletter aan Europa’s oostelijke grens moet je soms ineens aan de NAVO denken. Zeker als het Global Investigative Journalism Network signaleert dat er onlangs weer 23.000 documenten in de NAVO-archieven zijn gedeclassificeerd. Wie weet zit er iets bij?

En kijk dan direct eens naar de nieuwe column op de website van GIJN: documentalist en bibliothecaris Gary Price geeft elke week geheimen, tips en trucs prijs!

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk