Tipflits

ICIJ, achter de schermen

Met de nieuwe serie onthullingen #SwissLeaks, ditmaal over de handel en wandel van bankgigant HSBC, laat het International Consortium of Investigative Journalists ICIJ eens te meer zien hoe belangrijk journalistieke, grensoverschrijdende samenwerking kan zijn.

Le Monde nam een kijkje achter de schermen (helaas wel achter de betaalmuur, maar toch).

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk