Tipflits

Data en visualisatie: trainingen op komst

Visualisatie van data in/voor een journalistiek verhaal: het blijft vallen, opstaan en nieuwe wegen ontdekken. Fijn dat een speciaal bureau zich gaat richten op het organiseren van trainingen op dit gebied: Graphic Hunters. Want beeldjagen is een vak apart 😉

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk