Tipflits

Facebook Graph voor dummies

Wie hulp nodig heeft bij zoeken met Facebook Graph: Henk van Ess heeft een aantal shortcuts op een rij gezet. Het is nog een experimentele pagina, dus stuur hem feedback en vragen, als je die hebt! En je kunt de ontwikkeling van de pagina ook steunen met een donatie.

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van berichten die politieke partijen op hun websites of Facebook-pagina’s plaatsen? Stel dan notificaties in op PoliFLW. Via deze website zijn meer dan 600.000 nieuwsberichten van meer dan 800 nationale, regionale en lokale politieke partijen te vinden. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in energietransitie, hoogbouw of fietsinfrastructuur? Dan kan je eenvoudig instellen dat je direct, elk uur of eke zes uur een e-mail wil ontvangen over deze zoekwoorden. Ideaal voor betrokken bewoners, journalisten en belangenbehartigers!

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk